Cijevi i Klipnjače

Honovane cijevi i Tvrdokromirane Klipnjače

Pouzdane honovane cijevi za vaše potrebe!

U našem bogatom asortimanu, na raspolaganju vam je širok izbor hladno vučenih honovanih cijevi koje su idealne za izradu cilindara. Naš materijal cijevi, St-52.3, BK+S prema standardu DIN 2391, osigurava vrhunsku kvalitetu i pouzdanost.

Unutrašnja obrada cijevi ispunjava visoke standarde, s tolerancijom H8 koja jamči preciznost i optimalnu funkcionalnost. Naš prodajni program nudi raznolikost unutrašnjih prečnika cijevi, od Ø30H8 do Ø250H8, kako bismo zadovoljili različite zahtjeve i potrebe naših klijenata.

Sigurnost je naš prioritet! Sve cijevi su posebno zaštićene uljem kako bi se spriječila pojava hrđe te dolaze s atestom proizvođača koji garantira njihovu kvalitetu i pouzdanost.

Vaši zahtjevi su naša motivacija! Možemo prilagoditi cijevi prema vašim specifičnim dimenzijama ili ih dodatno obraditi kako bismo udovoljili vašim posebnim potrebama.

Pouzdane, kvalitetne i prilagodljive - naše honovane cijevi čine pravi izbor za vaše projekte. Pridružite se našem zadovoljnom broju klijenata i osigurajte si vrhunske cijevi za vaše cilindre.

Izuzetne tvrdokromirane klipnjače - Vaš izbor za izdržljive cilindre!

U našem impresivnom asortimanu možete pronaći raznovrsne kromirane klipnjače koje su idealne za izradu hidrauličkih i pneumatskih cilindara. Širok spektar dimenzija od Ø10mm do Ø200mm stoji vam na raspolaganju. Tu su i klipnjače u colovnim mjerama, kao i šuplje klipnjače, kako bismo udovoljili svim vašim zahtjevima.

Naše klipnjače dolaze u različitim materijalima, Ck45 i 20Mnv6, te imamo mogućnost tvrdokromiranja ili induktivnog poboljšanja. Spoljna obrada klipnjače ispunjava visoke standarde sa tolerancijom f7, dok je debljina sloja hroma minimalno 20 µm.

Za zahtjevne radne uvjete u građevinarstvu, rudarstvu, zemljoradnji, šumarstvu i drugim industrijama, preporučujemo induktivno poboljšane klipnjače, koje će se izboriti s najtežim izazovima. Sve naše klipnjače dolaze s atestom proizvođača kako bismo vam osigurali vrhunsku kvalitetu i pouzdanost.

Vaša prilagodljiva opcija! Klipnjače se mogu prilagoditi vašim specifičnim dimenzijama ili dodatno obraditi kako bi odgovarale vašim individualnim potrebama.

Pouzdane, izdržljive i prilagodljive - naše tvrdokromirane klipnjače predstavljaju pravi izbor za vaše cilindre. Iskoristite prednosti naše široke ponude i osigurajte si visokokvalitetne klipnjače za vaše hidrauličke i pneumatske sustave.

Imate pitanja? Tu smo da vam pružimo odgovore i rješenja.

Obratite nam se s povjerenjem.
+387 33 425 196

Očekujemo vaš poziv ili poruku.

    bs_BABosnian