Proizvodi

Mašinska obrada metala

Nudimo širok spektar proizvoda od metala na strugu i glodalicama koji zadovoljavaju različite industrijske potrebe. Neka od naših glavnih usluga u ovoj kategoriji uključuju:
  1. Mašinska obrada metala: Naš tim stručnih i iskusnih tehničara osigurava preciznu i kvalitetnu mašinsku obradu metala. Koristeći najnoviju tehnologiju i strojeve, omogućujemo brzu i efikasnu obradu metala prema vašim specifičnim zahtjevima.
  2. Reparacija cilindara: Bilo da je riječ o hidrauličkim ili pneumatskim cilindrima, naša tim za reparaciju osigurava pouzdane i dugotrajne popravke. Kvalitetnim materijalima i stručnom izvedbom osiguravamo da vaši cilindri ponovno budu u optimalnom stanju.
  3. Izrada novih cilindara: Naša stručnost u izradi cilindara omogućuje nam da vam ponudimo najbolje rješenje za vaše potrebe. Bez obzira na vrstu cilindra koji vam je potreban, naš tim će ga izraditi sa pažnjom i kvalitetom kako bi vam omogućili optimalno funkcioniranje vaših sistema.
  4. Proizvodnja transportnih valjaka (raznih tehnološki naprednih i visokokvalitetnih) koji se koriste u više industrija kao što su kamenolomi, pješčari, drvni i prehrambeni sektor, željezare, zračne luke… Valjci se sastoje od cijevi, osovine za pričvršćivanje valjka na transportnu stazu, ležajeva, brtvi, labirinata, segerovih prstenova i zatvarača. Pokretne trake rješavaju probleme tvrtki u transportu materijala od sirovine do konačnog proizvoda. Dokazuju se uglavnom u proizvodnim pogonima, gdje su ograničeni prostorom i imaju puno sirovina koje moraju prebaciti u proizvodni pogon.

Kroz godine iskustva i posvećenosti kvaliteti, stvorili smo pouzdanu reputaciju u industriji. Naša predanost preciznosti i pažnji prema detaljima omogućuje nam da pružimo vrhunske proizvode od metala i usluge koje prevazilaze očekivanja naših klijenata. Uz nas kao vašeg partnera, možete biti sigurni da ćete dobiti najbolje rješenje za vaše potrebe od metala.

Imate pitanja? Tu smo da vam pružimo odgovore i rješenja.

Obratite nam se s povjerenjem.
+387 33 425 196

Očekujemo vaš poziv ili poruku.

    bs_BABosnian